Dozator Inox pentru Dezinfectant Maini, 2 litri, cu Pedala

lei1,170.00

Pretul afisat este fara TVA!

Pret cu TVA inclus: 1.392 Lei

Dozator pentru gel sau lichid dezinfectant prin actionare mecanica cu ajutorul pedalei de picior este ideal pentru a fi amplasat in locuri publice, Firme, Clinici Medicale, Centre Wellness  SPA, Hoteluri, Institutii, Magazine, Centre Comerciale sau orice alt loc unde dezinfectarea si igienizarea mainilor este necesara pentru prevenirea raspandirii virusurilor si bacteriilor.

Dozatorul este dotat cu un recipient de 2 L care poate sa fie umplut cu dezinfectantul preferat.

Caracteristici principale:

Capacitate recipient: 1 L;
Material: Otel Inoxidabil;
Inaltime: 987,50 mm / Amprenta sol: 295 X 295 mm
Actionare mecanica
Foarte durabil si rezistent

Descriere

Dozator pentru gel sau lichid dezinfectant prin actionare mecanica cu ajutorul pedalei de picior este ideal pentru a fi amplasat in locuri publice, firme, magazine, centre comerciale sau orice alt loc unde dezinfectarea si igienizarea mainilor este necesara pentru prevenirea raspandirii virusurilor si bacteriilor.

Dozatorul este dotat cu un recipient de 2L care poate sa fie umplut cu dezinfectantul preferat.

Caracteristici principale:

Capacitate recipient: 2 L;
Material: Otel Inoxidabil;
Inaltime:987,50 mm / Amprenta sol: 295 X 295 mm
Actionare mecanica
Foarte durabil si rezistent

Dispozitivul de dezinfectare mâini cu pedala, nu necesita întretinere sau conexiune la energie.

  • Doar acționezi pedala și ești sigur!
  • Igienic fără risc de contaminare Uz universal, recipientele livrate împreună cu dispozitivul pot fi reumplute cu orice fel de dezinfectant pentru mâini (și poți folosi chiar și alte modele de recipiente, prin sistemul de ajustare automată a înălțimii).
  • ÎNLOCUIRE RAPIDĂ a dezinfectantului, prin șuruburi anti-furt doar într-un minut Fantă nivel dezinfectant pentru a verifica nivelul din recipient Fabricat în întregime din inox medical de calitate.
  • Rezistent la intemperii. Durabil în timp. Protejat de rugină. Creat pentru uz intens, 100% mecanic.
  • Componente durabile. Silențios și sigilat, cu cauciuc și îmbinări sigure Construit prin sudură specială. Nu necesită nici o instalare, doar în cazul în care se dorește fixare în pardosea, prin șuruburi ideal pentru uz extrior.
  • Poți să îl instalezi oriunde (retail, mall-uri, bănci, spații rezidențiale, clădiri de birouri, fabrici, spitale și centre medicale, școli și universități, stații de combustibil, săli de sport, sau în exterior în aeroporturi, stații de autobus sau parcuri. Sau orice spații publice).