Igienol – Dezinfectant universal rezerva 1 L

Rezerva de 1 L cu dezinfectant fara clor Igienol.

Dezinfectantul universal Igienol curăță și igienizează toată casa: gresie, rosturi, chituri, plite de cuptor, blaturi de aragaz, blaturi de lucru, cazi de baie, chiuvete, usile si perdelele de la cabinele de dus, vase de toaleta, usile de frigider, obiecte din crom si orificii de scurgere.

Igienol dezinfectant distruge 99,99% din bacterii, este sigur pentru suprafetele unde se prepara si se pastreaza mancarea. Nu necesita clatire.

Igienol dezinfectant combate alergenii, dezinfecteaza, actioneaza impotriva mucegaiurilor

Recipient din plastic cu pulverizator

Continut: 1 L solutie

Disponibil in doua sortimente: Marin (albastru), Mar (verde)

Descriere

Dezinfectantul universal Igienol curăță și igienizează toată casa: gresie, rosturi, chituri, plite de cuptor, blaturi de aragaz, blaturi de lucru, cazi de baie, chiuvete, usile si perdelele de la cabinele de dus, vase de toaleta, usile de frigider, obiecte din crom si orificii de scurgere. Distruge 99,99% din bacterii, este sigur pentru suprafetele unde se prepara si se pastreaza mancarea. Nu necesita clatire.

Caracteristici Igienol dezinfectant universal rezerva 1 L:

Dezinfectant universal pentru multiple suprafete: toalete, coșuri de gunoi, tobogane de gunoi, chiuvete, cazi de baie, cuptoare cu microunde, suprafețe de lucru, obiecte din crom si orificii de scurgere, etc.

Formula cu actiune rapida

Se pulverizeaza de la 20-25 cm si se lasa sa actioneze cateva minute

Combate alergenii, dezinfecteaza, actioneaza impotriva mucegaiurilor

Recipient din plastic cu pulverizator

Continut: 1 L solutie

Disponibil in doua sortimente: Marin (albastru), Mar (verde)