Povestea noastra

Povestea noastra a inceput in anul 2002, cand dupa o experienta de 10 ani in departamentul de aprovizionare al unui hotel de 5 stele din Bucuresti, am considerat ca acumuland suficienta experienta putem sa oferim la randul nostru solutii optime in domeniul HoReCa.

Odata cu trecerea anilor, dupa o atenta analiza a pietei, am decis sa extindem activitatea si incepand cu anul 2012 TRIMAR UNIC are in portofoliu clienti din urmatoarele categorii:

  • HoReCa
  • Wellness – SPA – Beauty
  • Institutii bugetare
  • Unitati medicale
  • Catering; Fast-Food; Cantine
  • Gradinite, After School; Scoli; Universitati

Ne gasiti si in SEAP! Intrucat am fost contactati de catre diverse Institutii bugetare, care au considerat ca oferim un raport calitate – pret foarte bun pentru produsele de care sunt interesati, am luat decizia sa ne inscriem cu o gama larga si variata de produse in catalogul SEAP.

Din experienta acumulata de-a lungul anilor avem convingerea ca suntem furnizorul pe care-l cauti. Incercam sa te ajutam sa transformi camerele de hotel intr-un mediu prietenos si familial.

Ce poate fi mai placut decat sa oferi clientilor tai o noua calitate a serviciilor, profita de experienta noastra si solicita consultanta fie ca reprezinti un hotel, un restaurant, un centru Wellness – SPA – Beauty, o unitate medicala sau o institutie. Specialistii nostri iti vor pune la dispozitie toate informatiile cu ajutorul carora sa iei cea mai buna decizie pentru afacerea ta.

Intrucat igiena este cel mai important aspect atat intr-un salon cosmetic cat si intr-o clinica medicala, te asteptam la noi sa descoperi intreaga gama de consumabile si produse de unica folosinta, utile pentru buna desfasurare a activitatii.

Calitatea produselor si a serviciilor oferite este importanta atat pentru noi cat si pentru dumneavoastra, de aceea ridicarea standardelor de igiena si confort in spatii este primordiala. Nu lasam nimic la voia intamplarii si nu facem rabat de la calitate. Bunul gust si calitatea produselor oferite pot aduce zambetul clientilor nostri, astfel preocuparea de a oferi ce e mai bun capata sens.

Prin simplitate, functionalitate si eleganta te ajutam sa-ti imbunatatesti serviciile oferite.

Suntem in permanenta preocupati sa asiguram un nivel calitativ ridicat al produselor la preturi competitive, motiv pentru care partenerii nostri sunt atent selectati in special din randul producatorilor, ceea ce ne ofera avantajul de a propune preturi foarte bune raportate la calitatea produselor, tinand cont si de bugetul clientului. Relaţiile de business sănătoase se construiesc pe încrederea partenerilor. La Trimar Unic ne dorim să fim partenerul pe care să te poti baza și alături de care să-ti poti dezvolta afacerea, punând la dispoziţia clienţilor tai produsele de care au nevoie.

Misiunea

Dezvoltarea de proiecte sustenabile si prospere, ne dorim sa intelegem nevoile clientilor nostri, sa oferim siguranta, produse si consultanta de calitate.

Dezvoltarea activitatii intr-o maniera eficienta, care sa conduca la atingerea obiectivelor noastre dar si ale partenerilor nostri.

Viziune

Orice client, indiferent de bugetul pe care il are la dispozitie, merita un tratament special si in acest sens i se ofera din primul moment consiliere dedicata pana la finalizarea achizitiei produselor. Totodata asiguram consultanta si dupa finalizarea achizitiei, fiind permanent  la dispozitia clientului.

Credem ca succesul se construieste in timp, pe bazele stabile ale unei gandiri sanatoase de business si ale unor obiective clare si realizabile. Viziunea noastra este de a deveni din ce in ce mai eficienti in activitatea pe care o desfasuram.