GDPR

Stimate partener,
Ne dorim sa devenim furnizorul dumneavoastra preferat de produse Horeca.
In acest sens, suntem intr-o continua dezvoltare a portofoliul de produse si adaptare la cerintele pietei.
Prin parteneriatele noastre cu producatorii reusim sa oferim produse de calitate la preturi competitive, cu termene de livrare rapide certificate la nivel european.

Echipa TRIMAR UNIC SRL priveste cu seriozitate dreptul la intimitate si protectia datelor cu caracter personal :
La data de 25 mai 2018 a intrat in vigoare si au devenit aplicabile prevederile Regulamentului European 67912016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Cunoastem importanta datelor Dumneavoastra si ne angajam sa protejam confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor in calitate de client, respectiv persoana vizata.

Important de retinut:

 1. SC TRIMAR UNIC SRL. prelucreaza datele dumneavoastra cu buna credinta, conform prevederilor Regulamentului.
 2. In functie de produsele si serviciile pe care le-ati achizitionat de la SC TRIMAR UNIC SRL., datele pot fi de identificare si de contact
  Persoana fizica: ex: numele si prenumele, CNP, adresa, numărul de telefon fix și/sau mobil, adresa de e-mail;
  Persoana juridica: ex: datele companiei (denumire firma, CUI, Nr. Registru Comert, Adresa Sociala)
  Financiare: ex: angajamente de plata, tranzactii, conturi bancare
 3. Datele sunt prelucrate in scopuri legitime si determinate
  (ex.: furnizarea produselor/serviciilor, transmiterea ofertelor de pret,newslatere, promotii,efectuarea raportarilor catre autoritatile competente, combaterea spalarii de bani, etc.) si in baza unui temei legal (ex. consimtamantul, executarea contractului, indeplinirea unei obligatii legale etc.).
 4. Pastram datele pe durata relatiei de colaborare / contractuale.
 5. Pentru a va putea furniza produsele si serviciile noastre, datele pot fi transmise catre terti (ex. autoritati, furnizori de IT, curieri, etc.), care au obligatia legala sau contractuata de a va proteja datele. Atunci cand transferam datele in afara UE/ SEE (ex. SUA in cazul platilor prin SWIFT), aplicam masurile suplimentare solicitate de Regulament.
  6.Aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de rectificare a datelor (ex. cand sunt incomplete), dreptul de stergere a datelor (ex. cand a expirat durata de pastrare), dreptul la restrictionarea datelor, dreptul la portabilitatea datelor (ex. cand doriti sa le transmiteti altui operator), dreptul de a obiecta, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata.
 6. Pentru exercitarea acestor drepturi , ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre SC TRIMAR UNIC SRL, adresa: Bucuresti, str. Aleea Vlasiei nr. 4, Sector 6. De asemenea, ne puteti comunica decizia dumneavoastra la adresa de e-mail: office@trimarunic.ro.

Dacă vă veți exercita dreptul de opoziție la prelucrarea datelor în scopul arătat mai sus, SC TRIMAR UNIC SRL va înceta imediat acest tip de prelucrare în ceea ce vă privește.
Daca doriti sa nu mai primiti e-mailuri cu oferte de pret, promotii, newslatere, ne puteti trimite un e-mail cu subiectul DEZABONARE si vom inceta imediat sa va trimitem informari precum cele mentionate.

Datele sunt baza pentru ca noi să oferim servicii excelente. Cu toate acestea, cel mai important element al nostru este încrederea clienților noștri. Protejarea datelor clienților și utilizarea acestora numai în modul în care clienții noștri se așteaptă ca noi sa le utilizam este cea mai mare prioritate.
Vă mulțumim pentru interesul acordat site-ului nostru și serviciilor noastre online.
Vă rugăm să verificați constant pe website-ul nostru www.trimarunic.ro Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, pentru a fi tot timpul informați în legătură cu aceasta.
Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie.
Cu respect,

SC TRIMAR UNIC SRL